Een gepassioneerde online marketeer met meer dan 20 jaar ervaring

Van jongs af aan ben ik gebeten door de digitale wereld. De fascinatie voor het internet begon al op veertienjarige leeftijd, toen ik mijn eerste websites ontwierp. Sindsdien ben ik niet meer weg te denken uit de digitale jungle.

Deze passie heeft me ertoe aangezet om een ervaren praktijkgerichte online marketeer te worden. Ik werk samen met bedrijven van alle soorten en maten om hun online zichtbaarheid te vergroten, meer leads te genereren en hun omzet te verhogen. In mijn projecten combineer ik mijn strategische inzichten met creatieve oplossingen om concrete resultaten te behalen.

De kennis en ervaring die ik opdoe in de praktijk, deel ik al meer dan 10 jaar met anderen door op maat gemaakte trainingen en lezingen te geven over diverse online thema’s. Deelnemers leren niet alleen de theorie, maar krijgen ook concrete handvaten die ze direct kunnen toepassen in hun eigen werk.

Graag meer weten? Klik hier…

over-mij-freelance-marketing-consultant

Een bewezen trackrecord van succes

Met meer dan 20 jaar ervaring in de digitale marketingindustrie heb ik een uitgebreid trackrecord opgebouwd. Als oprichter en CEO van een digitaal agency leidde ik een team van professionals en hielp ik tal van klanten met hun online strategie. Naast mijn leiderschapsrol, heb ik ook diverse consultancyopdrachten uitgevoerd voor organisaties van diverse omvang, waar ik mijn expertise inzette om hun online prestaties te optimaliseren.

Mijn expertise omvat

  • Website optimalisatie: Ik help je om je website te optimaliseren voor zoekmachines, waardoor je meer bezoekers en leads aantrekt.
  • SEO: Ik zorg ervoor dat je website goed vindbaar is in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.
  • SEA: Ik help je met het opzetten en beheren van succesvolle advertentiecampagnes op platforms zoals Google Ads en Bing Ads.
  • Conversie optimalisatie: Ik help je om meer bezoekers te converteren naar betalende klanten.
  • Social media marketing: Ik help je om je doelgroep te bereiken en te engageren via social media.
  • E-mailmarketing: Ik help je om effectieve e-mailcampagnes te creëren die je leads en klanten aanspreken.
  • Contentmarketing: Ik help je om waardevolle content te creëren die je doelgroep aantrekt en converteert.
  • Marketing automation: Ik help je om je marketingprocessen te automatiseren, zodat je efficiënter kunt werken en meer kunt bereiken.
  • CRM-integratie: Ik help je om je CRM-systeem te integreren met je marketingtools, zodat je al je klantgegevens op één centrale plek hebt.
  • Online reputatiemanagement: Ik help je om je online reputatie te beschermen en te verbeteren.

Ik ben je flexibele en resultaatgerichte partner die graag samenwerkt om je unieke doelstellingen te behalen. Laat me je helpen met een op maat gemaakte strategie die écht impact heeft.

Meer dan 400 succesvolle projecten

In de loop van mijn carrière heb ik meer dan 400 projecten succesvol afgerond voor klanten in diverse sectoren. Dit geeft me de ervaring en expertise om je te helpen om je online doelstellingen te behalen.

Neem contact met me op

Heb je nog vragen of wil je graag je online doelstellingen bespreken? Plan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik help je graag om je online ambities te realiseren.

Boek je online kennismaking

Na ontvangst stuur ik je een uitnodiging voor een Teams-meeting.