Ontketen je online potentieel met een Freelance Digital Marketing Consultant.

In de dynamische wereld van online marketing is het essentieel om de juiste expertise aan boord te hebben om je doelstellingen te behalen. Als ervaren freelance marketing consultant help ik jou om je online potentieel te ontketenen en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Graag weten met welke onderwerpen ik je allemaal kan helpen? Klik hier…

diensten-freelance-marketing-consultant

Hoe ga ik voor jou aan de slag?

Ik werk graag op een flexibele en transparante manier om perfect aan te sluiten bij je wensen en behoeften. Je kunt mij inhuren voor:

  • Eenmalige projecten: Minimaal 1 dag voor een specifieke dienst, zoals het ontwikkelen van een online marketingstrategie of het uitvoeren van een SEO-audit.
  • Vaste periodes: Voor een langere periode werk ik intensief samen aan je online doelstellingen. Dit kan op basis van een vast aantal uren per week of maand.
  • Hybride, remote of op locatie: We bekijken samen wat de beste werkvorm is voor je project. Of ik nu op kantoor ben, thuiswerk of bij jou op locatie kom, ik zorg ervoor dat de samenwerking efficiënt en effectief verloopt.

Wil je meer weten over mijn werkwijze of mijn uitgebreide dienstenpakket? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Boek je online kennismaking

Na ontvangst stuur ik je een uitnodiging voor een Teams-meeting.